REFLEKSI

20 OKT 2011
Selepas membuat impak terhadap topik features, saya telah membuat persediaan untuk topik yang baru, iaitu similar yet different  , saya telah menggunakan bahan evaluation di dalam courseware dan diharap anak murid saya dapat belajar dengan lebih berkesan. Di samping itu , saya juga telah mencari gambar-gambar yang menarik sebagai pengayaan ke atas blog saya.


20 OKT 2011
SAYA BERASA SUNGGUH GEMBIRA KERANA MURID-MURID MINAT SANGAT TENTANG COURSEWARE YANG SAYA GUNA SEBAGAI AKTIVITI MENCARI 'MISSING PART OF THE EXTERNAL FEATURES ', INI MEMBERIKAN DORONGAN HEBAT KEPADA SAYA, SAYA AKAN BERUSAHA LAGI UNTUK MENAMBAHBAIKKAN PROSES PNP SAYA.

13 OKT 2011
  SAYA BERPENDAPAT BAHAWA , DENGAN MENGGUNAKAN SUMBER COURSEWARE YANG DISEDIAKAN OLEH PIHAK KPM ADALAH SUNGGUH MEMUDAHKAN P&P SAYA, DAN SAYA TELAH MEMPERKENALKAN WEBSITE TERSEBUT KEPADA PARA MURID. UNTUK MEMUDAHKAN MURID , SAYA JUGA MENEYDIAKAN HALAMAN YANG BOLEH LINK TERUS KE WEBSITE COURSEWARE TERSEBUT.


6 OKT 2011
ANAK-ANAK MURID NAMPAKNYA TIDAK FAHAM SANGAT TENTANG ' FEATURES' YANG SAYA AJAR HARI INI, INI MUNGKIN KERANA GAMBAR-GAMBAR YANG SAYA GUNA ADALAH TERLALU KECIL DAN MENYEBABKAN MURID YANG DUDUK DI BELAKANG TIDAK DAPAT LIHAT DENGAN JELAS.


BIRD